26-04-12

Dons dekbedden kopen in Veghel

Voor de knuffelaars onder ons is het dons gevulde dekbed een must. De dons vlok van de eend of gans houdt relatief een grote hoeveelheid lucht vast waardoor met een minimale hoeveelheid aan vulling een hoog isolerend pakket wordt gerealiseerd. Daarnaast voelt de dons gevulde dekbed door de hoge hoeveelheid lucht uitermate zacht aan. Het dons gevulde dekbed is dan ook zeer geschikt voor de knuffelaars onder ons. Het dons gevulde dekbed is geschikt voor het gehele gezin, en iedereen kan dan ook met een donzen dekbed iedere dag heerlijk slapen om ‘s ochtends weer fris en energievol op te staan. Om ook een dons gevulde dekbed in huis te halen neemt u contact met ons op.

Ademend en regulerend

Door de dons vlokken heeft de dons gevulde dekbed een zeer open structuur. Dit betekent dan ook dat de donzen dekbed rechtstreeks in contact staat met de omringende lucht. Daarmee heeft de dons gevulde dekbed een vocht en warmte regulerende eigenschap. Zodra u lekker in slaap bent gevallen onder de knusse warme donzen deken, wordt uw waterdamp uitstoot via de dekbed deken efficiënt aan de omgevings lucht afgegeven. Ook wordt op die manier de warmte graad onder de dons gevulde dekbed deken gereguleerd. Zo ziet u dat u met een donzen dekbed heerlijk het gehele jaar lekker kunt slapen.

Uw warmte klasse

Om het gehele jaar lekker te kunnen slapen heeft u verschillende dekbedden nodig danwel u schaft een vier seizoenen dekbed aan. Wilt u bij voorkeur enkele dons dekbedden hebben dan dient u een dekbed voor de koude dagen te hebben waarbij tot een kamer temperatuur van 9 graden u heerlijk warm en knus slaapt. Een tweede minder dikke dons dekbed heeft u nodig tot een kamer temperatuur van 17 graden. Wanneer u tussen deze twee dons dekbedden wisselt is zeer afhankelijk van uw lichaams type en warmte profiel. Op die manier kunt u het gehele jaar lekker knus en warm lekker slapen.

Vier seizoenen dons dekbed

Ook de dons gevulde dekbed 1 persoons (of 2 persoons) kunt u in de vier seizoenen variant krijgen. Met twee samengestelde dekens heeft u een dik goed isolerend pakket waarmee u knus en warm de koude winterdagen door komt. De afzonderlijke dekens zijn geschikt voor de overige jaargetijden. Het dunne deel is voor bedekking tijdens de zwoele zomer dagen, waarnaast u met het dikkere deel de gure dagen goed door komt. Ook u kunt heerlijk slapen met een dons dekbed. Neem contact met ons op en laat u inspireren, of bestel uw vier seizoenen dons dekbed via onze site. U kunt ook binnenkort lekker knus en comfortabel genieten van de warmte van een vier seizoenen dons dekbed.

Bestel dons en slaap comfortabel

Zodra u bij dekbedden24.nl de bestelling van uw dons dekbed heeft geplaatst kunt u direct via het internet de betaling voltooien. Wij maken uw bestelling per ommegaande gereed voor verzending en dus heeft u uw donzen dekbed ook snel in huis. Met uw eigen donzen dekbed kunt u ook lekker en comfortabel slapen. Het dons gevulde dekbed is dan ook geschikt voor het gehele gezin. Kijk op onze site voor het riante prachtige donzen dekbed keus en profiteer van onze dons dekbed aanbiedingen. Met dekbedden24.nl kunt ook u snel voorzien zijn van uw eigen dons dekbed. Tip. Bestel meteen een molton hoeslaken ter bescherming van uw matras.

11:05 Gepost door Inwoner van Veghel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.