23-01-11

Vastgoedmakelaars geven tips bij bouwen en verbouwen

De woningmarkt is ondertussen erg afgekoeld. Er wordt minder verhuisd. Veel mensen besluiten om de bestaande woning te verbouwen.

makelaars willen graag dat mensen weer gaan verhuizen. Zijn geven tips tijdens bezichtingen om de nieuw te kopen woning op te knappen, in plaats van de bestaande woning te verbouwen. Vastgoedmakelaars geven tips bij bouwen en verbouwen. Een zo´n makelaar is bvm-vastgoed.be.

12:30 Gepost door Inwoner van Veghel | Permalink | Commentaren (0) | Tags: badkamer verbouwen, keukendeuren vervangen |  Facebook |

19-01-11

Goede websitebouwers maken goed webdesign

Mooi webdesign belangrijk voor succesvolle website

Een mooi webdesign is erg belangrijk voor een succesvolle website. Als je voor bijvoorbeeld je bedrijf een website wilt maken, dan ben je daar misschien in eerste instantie niet mee bezig.
Je wilt dat de site informatief is en dat mensen snel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Zeker als jij bijvoorbeeld een webshop hebt dan zul je misschien meer denken aan of mensen makkelijk kunnen afrekenen in plaats van hoe het design er uit ziet.

Maar een design speelt een hele belangrijke rol bij een website. Het bepaald voor een groot gedeelte hoe mensen jou bedrijf beoordelen.

Webdesign is het eerste visitekaartje van de website

Mensen beoordelen de website in eerste instantie op het webdesign. Dit is namelijk het eerste wat in het oog springt. Als het webdesign ze dus niet bevalt, dan is de kans al erg groot dat je een klant hebt verloren, omdat hij meteen de website wegklikt. Hij leest dan niet eens alle inhoudelijke informatie die op je website staat. Zie het als een kantoorpand. Als dit er ook niet goed uit ziet, dan schrikt het ook mensen af.

Webdesign moet passen bij de soort website

Een mooi design is erg belangrijk, maar het moet ook goed bij de inhoud van de website passen. Als jij bijvoorbeeld een website hebt voor een crematorium, dan is het niet echt heel slim om met een heel trendy design en met felle kleuren aan te komen. Dan heb je misschien wel een mooi design, maar het past totaal niet bij de website en dan sla je dus helemaal de plank mis.

 

13:26 Gepost door Inwoner van Veghel | Permalink | Commentaren (1) | Tags: webdesign, website laten bouwen, website laten |  Facebook |

Ouderschapsplan opstellen na echtscheiding

Ouderschapsplan

Helaas zijn er bij veel scheidingen kinderen betrokken. Ouders van kinderen besluiten uit elkaar te gaan en de kinderen worden er de dupe van.

Zij hebben immers veel verdriet om de hele situatie en hun hele leven veranderd. Papa en mama horen immers bij elkaar en niet zonder elkaar. Omdat kinderen al veel de dupe worden van dit soort situaties, is het belangrijk om zoveel mogelijk rekening te houden met hun gevoelens. Bij wie blijven ze wonen na de scheiding en hoe vaak zien ze hun andere ouder nog? Goede afspraken over co ouderschap zijn belangrijk.

Degelijk ouderschapsplan opstellen

Als er meerdere kinderen in het spel zijn, hou dan met beide kinderen evenveel rekening, ongeacht hun leeftijd. Rondom echtscheidingen zijn kinderen enorm kwetsbaar en ze kunnen snel het gevoel krijgen dat papa of mama niet meer van hen houdt. Door een degelijk ouderschapsplan op te stellen,voorkomt u een hoop gezeur en het geeft duidelijkheid voor alle gezinsleden. Hieronder ziet u een drietal voorbeelden van een degelijk ouderschapsplan. We gaan er bij deze voorbeelden vanuit dat er twee kinderen bij de moeder blijven wonen. Uiteraard kan u dit vertalen naar uw eigen situatie.

Voorbeeld echtscheiding

Sanne (4) en Bram (2) vragen aan mama wanneer papa hen weer op komt halen. Moeder laat het degelijke ouderschapsplan zien. Papa komt jullie elke vrijdag om 18.00u ophalen en brengt jullie op zondag weer terug om 18.00u.

Voorbeeld scheiding

Sanne en Bram zijn op zondagavond bij papa en moeten snel dooreten. Ze moeten om 18.00u weer thuis zijn. Die avond heeft Bram buikpijn, omdat hij zo snel gegeten heeft. Het is belangrijk om redelijk flexibel te blijven ten opzichte van het ouderschapsplan.

Voorbeeld ouderschapsplan

Sanne geeft een ballet voorstelling op woensdag. Mama en Bram komen kijken, maar papa is er niet. Hij kan niet goed samenzijn met mama. Sanne is verdrietig. Voorkom dit soort situaties, uw kind wordt nu, ondanks een goed ouderschapsplan, alsnog de dupe.

 

13:17 Gepost door Inwoner van Veghel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |